Profiilipeltikatot alan erityisosaajalta Satakunnassa

Ota yhteyttä!
Kattokuvake

Peltisel Oy on erikoistunut profiilipeltikattojen asennuksiin eli muotoillusta kattopellistä tehtyjen kattojen asennuksiin. Palvelemme asiakkaita Satakunnan alueella. Voimme toteuttaa profiilipeltikaton monenlaisella eri kuviolla: tiilikuviolla, aaltokuviolla tai halutessasi myös vaikka suorana. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Kestävä peltikatto toiveidesi mukaan

Pelti on kestävä kattomateriaali, jonka ulkonäkö voidaan viimeistellä valitsemalla kattoprofiili. Tarjolla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Profiilipeltikatto on hinnaltaan ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto monenlaisiin kohteisiin.

 

Yrityksemme on erikoistunut profiilipeltikattojen tekemiseen Satakunnan alueella. Palvelemme sekä uusien talojen rakentajia että vanhojen rakennusten saneeraajia. Hoidamme mielellämme myös vanhan katon purkutyöt, uuden katon pohjatyöt, aluskatteet, pellitykset ja kaiken muun tarvittavan. Voit tilata meiltä myös tarvitsemasi sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja listoitustyöt. Räätälöimme pelleistä ja palvelustamme sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Tutustu kaikkiin palveluihimme

Useita profiilivaihtoehtoja

Profiilipeltikatosta on saatavilla useita erilaisia vaihtoehtoja: asennamme asiakkaillemme usein tiili- ja aaltokuvioisia peltikattoja sekä suoraprofiilisia peltikattoja. Löydämme varmasti yhdessä talosi katolle sopivan vaihtoehdon!

 

Minkä tahansa profiilin valitsetkin, saat meiltä laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan asennuksen avaimet käteen -periaatteella, eli ilman, että sinun tarvitsee kantaa huolta mistään.

 

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomake. Tulemme mielellämme tarkistamaan vanhan kattosi kunnon ja annamme tarjouksen uudesta katosta.

Yhteystiedot

Maksuton kartoituskäynti ja nopea hinta-arvio

Aloitamme profiilipeltikaton teon tulemalla maksuttomalle arviointikäynnille paikan päälle. Jos kyse on vanhan katon remontista, tarkistamme katon rakenteet. Saat tarjouksen jo käynnin aikana. Laadimme sinulle myös korjaussuunnitelman tarkempine aikatauluineen. Teemme kattotyöstä aina kirjallisen sopimuksen asiakkaan kanssa.

 

Pohditko profiilipeltikattoa uuteen taloon tai oletko uusimassa vanhan talon kattoa? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin saat kattoasiat kerralla hyvään kuntoon!