Konesaumakatoistamme näyttävää ja kestävää suojaa – palvelemme Satakunnassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Kattokuvake

Peltisel Oy tekee konesaumakatot ammattitaidolla yksityisille kotitalouksille ja tarvittaessa muillekin asiakkaille Satakunnan alueella. Konesaumakattomme on näyttävä ja kestävä kattovalinta.

Ulkonäköä, kestoa ja kustannustehokkuutta

Konesaumakatto on saumattu peltikatto, joka antaa näyttävän ja arvokkaan ilmeen talollesi. Konesaumakatolla on myös muita hyviä puolia: sen materiaali on kestävä ja tekee katostasi pitkäikäisen. Hyvin hoidettuna konesaumakatto kestää jopa sukupolvelta toiselle. Kun kattoa ei tarvitse uusia jatkuvasti, on se ratkaisuna myös erittäin kustannustehokas.

 

Olemme erikoistuneet konesaumakattojen tekemiseen yksityisasiakkaille. Palvelemme esimerkiksi omakotitalojen ja rivitalojen asukkaita sekä mökkien omistajia Satakunnan alueella. Helppohoitoisia ja pitkäikäisiä konesaumakattoja käytetään asuinrakennusten lisäksi paljon julkisissa kohteissa.

 

Haluaisitko sinäkin kestävän katon talollesi? Pyydä asiantuntijamme maksuttomalle arviointikäynnille jo tänään! Annamme tarjouksen heti käynnin yhteydessä.

Nykypäivän ratkaisuja konesaumakatoiksi

Konesaumakatto on täysin vedenpitävä. Vierekkäiset rivipellit asennetaan kiinni alusrakenteeseen, minkä jälkeen niistä tehdään saumaamalla yhtenäinen kokonaisuus.

 

Ennen konesaumakatot asennettiin sinkittynä paikoilleen. Tämän jälkeen odotettiin muutama vuosi ennen katon maalausta. Nykypäivänä katteet voidaan asentaa myös valmiiksi pinnoitettuina. Valmiiksi pinnoitettu kate tarvitsee maalausta vasta sitten, kun on huoltomaalauksen aika, ehkä noin 20–30 vuoden päästä.

 

Käytämme konesaumakattoihin usein pinnoitettua teräspeltiä, toisinaan myös sinkittyä peltiä tai kuparia. Kupari antaa vieläkin arvokkaamman silauksen ja kestää kaikista pisimpään.

 

Minkälaisen konesaumakaton sinä haluaisit talollesi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Tutustu samalla myös muihin palveluihimme: saat meiltä esimerkiksi kattoturvatuotteet helposti osana kattoasennusprojektia.

Katso kaikki palvelut

Olisiko kattoremontin aika?

Katon kunto kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin. Näin ongelmat tulevat huomatuksi ajoissa. Katon pintamateriaalin vaurioihin kannattaa puuttua heti, jotta ne voidaan korjata ajoissa. Myös sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden kunnosta on syytä pitää huolta. 

 

Pyydä meidät paikalle, niin arvioimme kattoremontin tarpeen! Kuntokartoituksessa löydämme mahdolliset ongelmat ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa mahdollisesti kalliitakin vahinkoja.