Kattojen peltilistoitukset mittojen mukaan Satakunnassa

Ota yhteyttä!
Kattokuvake

Peltisel Oy mittaa, valmistaa ja asentaa erilaisten rakennusten peltilistoitukset asiakkaan tarpeiden mukaan Porissa ja muualla Satakunnan alueella. Saat meiltä laadukkaat tuotteet ja tarkat, ammattitaidolla tehdyt asennukset.

Peltilistat moneen lähtöön

Peltilistoilla viimeistellään talon rakenteet ja luodaan esimerkiksi rakennuksen vesikatolle ja julkisivulle hiottu ilme. Peltilistojen avulla voidaan myös muun muassa estää sade- ja sulamisvesien pääsy vääriin paikkoihin. Saat meiltä kaikki rakentamisessa ja remontoimisessa tarvittavat peltilistat, kuten ovilistat, ikkunalistat, harjalistat, tippalistat, päätylistat ja jiiripellitykset.

 

Olemme osaavia ja kokeneita katto- ja peltitöiden tekijöitä. Saat meiltä myös konesaumakatot, profiilipeltikatot ja esimerkiksi kattoturvatuotteet uusiin ja vanhoihin taloihin Satakunnan alueella. Käy tutustumassa kattavaan palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä!

Pellitykset helppona avaimet käteen -palveluna

Hoidamme kaikki pellitykset luonnollisesti helppona avaimet käteen -palveluna. Tulemme paikan päälle tekemään mittaukset, valmistamme sopivat peltilistat ja lopuksi asennamme ne tarkasti paikoilleen sovittuna ajankohtana.

 

Meiltä onnistuvat peltilistoitukset niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Palvelemme erityisesti yksityisiä kotitalouksia ja vapaa-ajan asuntojen omistajia Satakunnan alueella, mutta asiakaskuntaamme kuuluu myös esimerkiksi yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko peltilistoituksista tai muista palveluistamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Voit halutessasi lähettää meille esimerkiksi sähköpostitse kuvia töiden kohteesta, mutta tulemme mielellämme itse paikan päälle ottamaan mitat ja antamaan tarjouksen. Hinta-arvion saat jo arviointikäynnin yhteydessä.

Yhteystiedot ja aukioloajat