Kattoturvatuotteet uusiin ja vanhoihin taloihin Satakunnan alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Kattokuvake

Peltisel Oy myy ja asentaa kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät Satakunnan alueella. Kattoturvatuotteet, kourut ja syöksyputket ovat tärkeä osa katon toimivuutta. Tilaa tuotteet ja asennus ammattilaisiltamme, niin saat katollesi oikein mitoitetut ja kaikkien määräysten mukaiset tuotteet. Palvelemme sekä uusien talojen rakentajia että kattoremonttien tekijöitä.

Monipuolinen valikoima kattoturvatuotteita

Saat meiltä kattoturvatuotteet kaikille uusille sekä vanhoille katoille Satakunnassa. Valikoimamme kattaa muun muassa lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat ja niihin erikseen asennettavat turvajärjestelmät. Saat meiltä myös kourut ja syöksyputket mittojen mukaan. 

 

Kattoturvatuotteillamme varmistat sen, että kattosi on määräysten ja rakennustarkastajan vaatimuslistan mukainen: tuotteiden tulee löytyä kaikilta katoilta, jotta et omistajana tai kiinteistönhoitajana aiheuta vaaratilanteita. Kattoturvatuotteiden avulla voit varmistaa katon, katolla työtä tekevän henkilön, talon asukkaiden ja talon läheisyydessä olevan omaisuuden turvallisuuden.

 

Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista – ota yhteyttä ja kysy lisää! Tutustu myös muihin palveluihimme.

Kattoturvatuotteet paikoilleen asennettuna

Toimitamme katollesi tarkalleen sopivat tuotteet perille saakka ja asennamme ne ammattitaidolla paikalleen Porin seudulla ja muualla Satakunnan alueella. Pystymme asentamaan kattoturvatuotteet kaikille kattotyypeille katemateriaalista riippumatta.

 

Käytämme vain luotettavien valmistajien kattoturvatuotteita, joten ratkaisumme ovat kaikin tavoin laadukkaita. Haluatko kuulla lisää tuotteistamme tai niiden asennuksesta? Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot tästä

Muista tarkistaa myös kattoturvatuotteiden kunto!

Kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien kunnosta on syytä pitää huolta. Säännölliset tarkastukset esimerkiksi katon kunnon tarkastamisen yhteydessä auttavat puuttumaan mahdollisiin ongelmakohtiin ajoissa.

 

Huomasitko vikaa vanhoissa kattoturvatuotteissa? Tarvitsetko apua katon ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamiseen? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Tulemme mielellämme tarkistus- ja arviointikäynnille. Tarvittaessa saat meiltä koko kattoremontinkin avaimet käteen -periaatteella.